Den oönskade (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
ISBN
9789113089058
Den oönskade (e-bok)

Den oönskade E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Cecilia lever ett lugnt liv i den lilla norska staden Sandefjord. Hon är gift med sin barndomskärlek Johan och de bor med sina två döttrar i ett vackert hus. När en liten pojke, Tobias, hamnar i Cecilias familj som tillfälligt fosterbarn, störs hennes välordnade liv. Hon har inte tid med ytterligare ett barn, men Johan insisterar på att de ska göra "det rätta".Pojken vet inte vilka hans föräldrar är. De senaste åren har han flyttat runt med ett par missbrukare, men han kan inte förklara varför. Några dagar efter att han har kommit till Cecilias familj upptäcks kvinnan i missbrukarparet, svenska Anni, död i hamnen.

Vem är pojken och hur har han hamnat i lilla Sandefjord? Det visar sig snart att Cecilia vet mer än hon först har gett sken av. Och pojken verkar veta något om Cecilia.

Den oönskade är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner.

"Det är en välskriven, mycket tät och spännande psykologisk spänningsroman [...]. Allt är inte vad det ser ut att vara." BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den oönskade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 maj 2019

    Så här står det om boken Den oönskade av Alex Dahl på bokförlagets hemsida: "Den oönskade är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner." Och det tycker jag absolut är en bra beskrivning av boken.

    Boken är den norska författarens thrillerdebut, och det är verkligen en strålande debut, tycker jag. Boken får högsta betyget från mig. Den är både spännande och gripande. Välskriven och berörande. Och absolut inte förutsägb... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alex Dahl