Den oönskade (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
ISBN
9789113089058

Den oönskade E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-05-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Det är en välskriven, mycket tät och spännande psykologisk spänningsroman med många bottnar och frågeställningar. Allt är inte vad det ser ut att vara." BTJ

Cecilia lever ett lugnt liv i den lilla norska byn Sandefjord. Hon är gift med sin barndomskärlek Johan och de bor i ett vackert hus med två små döttrar. När en liten pojke, Tobias, hamnar i Cecilias familj som tillfälligt fosterbarn, störs hennes välordnade liv. Hon har inte tid med ytterligare ett barn, men Johan insisterar på att de ska göra "det rätta". Pojken vet inte vilka som är hans föräldrar, det enda han vet är att han har tagits om hand av ett par missbrukare de senaste åren.

Några dagar efter hans ankomst upptäcks kvinnan i missbrukarparet, svenska Anni, död i hamnen. Vem är pojken och hur har han hamnat i lilla Sandefjord? Det visar sig snart att Cecilia vet mer än hon först gett sken av. Och pojken verkar veta något om Cecilia. Samtidigt som Cecilia med näbbar och klor försöker upprätthålla sin fasad avslöjas hemlighet efter hemlighet och allting börjar sakta rämna.

Den oönskade är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner.

"Måste-läsning för dem som inte kan motstå thrillers fulla av oförutsägbara vändningar." Saturday Reader
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den oönskade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 maj 2019

    Så här står det om boken Den oönskade av Alex Dahl på bokförlagets hemsida: "Den oönskade är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner." Och det tycker jag absolut är en bra beskrivning av boken.

    Boken är den norska författarens thrillerdebut, och det är verkligen en strålande debut, tycker jag. Boken får högsta betyget från mig. Den är både spännande och gripande. Välskriven och berörande. Och absolut inte förutsägb... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alex Dahl