Konferensen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Strandbergland (del 4)
Utgivningsdatum
2021-04-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089911

Konferensen E-bok

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-04-22

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En dysfunktionell arbetsgrupp på konferens blir jagade av en hämndlysten mördare. Nu måste de lära sig att samarbeta på allvar - om de ska ha en chans att överleva.

En grupp anställda på kommunens exploateringsenhet anländer till den pittoreska lilla stugbyn vid Kolarsjöns strand. De är där för att ha konferens om ett kontroversiellt projekt som väcker starka känslor, både på bygden och bland personalen.

Vad konferensdeltagarna inte vet är att någon iakttar dem från andra sidan sjön. Någon som är ute efter hämnd. När mörkret faller börjar de försvinna, en efter en.

Konferensen är en blodig thriller om den värsta teambuildingen någonsin. Det handlar om de människor vi tillbringar större delen av vår vakna tid med, men inte valt själva: kollegorna. Genom Mats Strandbergs förmåga att krypa in under skinnet på sina romangestalter framträder också bilden av ett Sverige i förändring.

"Mats Strandbergs storhet ligger i den kärlek och omsorg med vilken han tecknar de människor som befolkar hans mörka värld - men han är minst lika bra på att ta död på dem."
Niklas Natt och Dag
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konferensen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nagelbitare
    Bodil , 20 maj 2021

    En skickligt skriven bok med driv. Varierande metaforer som gör att jag 'finns på plats'. Det ruggiga är igenkänningen och vanligheten där det ruggiga smyger sig inpå en.

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 april 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Mats Strandberg är en av mina absoluta favoritförfattare. Älskar alla hans böcker, men allra mest hans skräckböcker. Och den här boken, Konferensen, gjorde mig absolut inte besviken. Fantastiska personbeskrivningar, klockrena nutidsskildringar, och riktigt läskig skräck. Och ingen övernaturlig skräck den här gången, utan i den här boken är det människorna som är skräcken. En riktigt, riktigt bra bok som jag absolut rekommenderar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg