Nattskiftet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ballard & Bosch (del 1)
Antal sidor
354
Utgivningsdatum
2019-06-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
Originaltitel
The Late Show
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
177 x 110 x 25 mm
Vikt
210 g
SAB
Hce
ISBN
9789113091006

Nattskiftet

(60 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-06-04
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som lovande ung polis såg det ut som om Renée Ballard skulle kunna göra en spikrak karriär inom LAPD. Men när hon anmälde en överordnad för sexuella trakasserier omplacerades hon, och nu är hon tvungen att ta de otacksamma nattskiften vid polisstationen i Hollywood. De våldsbrott, rån och mord hon tar hand om måste hon oftast överlämna till kriminalarna som jobbar dag.

En natt är hon först på plats efter en oerhört brutal misshandel av en prostituerad som lämnats att dö på en ödslig parkeringsplats. Kort därefter kallas hon och hennes kollega till en nattklubb där flera personer har skjutits, bland dem en ung kvinna. De här fallen tänker hon inte släppa ifrån sig.

Hon börjar mot uttryckliga order att utreda brottsfallen på egen hand under sin lediga tid. När hon gräver djupare i dem blir hon tvungen att konfrontera sina egna demoner och förstå varför hon aldrig någonsin är beredd att ge upp.

Nattskiftet är den första boken i en serie om Renée Ballard vid LAPD. När den gavs ut i USA 2017 gick den genast upp i toppen på New York Times bästsäljarlista.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nattskiftet
 2. +
 3. Mörk och helig natt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörk och helig natt av Michael Connelly (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nattskiftet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En ny polis att följa
  Stefan Forsén, 6 april 2022

  Om du gillar Connelly, kommer du att gilla den boken här också.
  Han har startat en ny serie med en ny kvinnlig polis.

 2. Dålig översättning
  -, 17 maj 2021

  Boken är traditionell Connelly men översättningen är ett skämt. Går knappt att läsa. Läs den på originalspråk då är den säkert bättre. Är sällan jag stör mig på dåligt språk men här är det så pass illa så påverkar läsbarheten.

 3. Connelly håller stilen
  motorhead (Stockholm), 15 augusti 2019

  Roligt att han skriver om en ny polis. Jag läser alla böcker om Bosch men tycker att de böckerna var mycket bättre tidigare. Bosch var roligare när han alltid var arg på alla så kul att connelly skapat en ytterligare polis. Kan bli en bra serie.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly