Mitt hjärta är ditt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (301.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 20)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2019-03-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113091976
Mitt hjärta är ditt (ljudbok)

Mitt hjärta är ditt Ljudbok

(83 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-03-10

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vems är tältet på Norderstrand? Från sitt fönster ser ett medelålders par en man sätta upp ett tält nära vattnet. Han kommer dit ofta, varje gång med en ny kvinna vid sin sida. Är de där frivilligt? Maria Wern har fullt upp med ett försvinnande. Hjärtsjuka Cecilia har varit borta i flera dagar utan sin medicin att hitta henne är en kamp mot klockan. Tyvärr ökar listan på misstänkta ju fler de förhör.

Marias kollega Per Arvidsson har drabbats av en tragedi. Hans sexåriga dotter Wilma är svårt sjuk. Om hon inte får ett nytt hjärta kommer hon inte att överleva. Det får Arvidssons exfru att överväga andra och olagliga sätt att hålla sin dotter vid liv. Trådarna knyts överraskande samman och Maria Wern inser att den hon letar efter hela tiden befinner sig ett steg före. Kommer hon att ta reda på sanningen innan det är försent?

Anna Jansson binder ihop det bästa av gotländsk miljö och spännande deckarhistoria, så gör dig redo för en ny pulshöjande berättelse med Maria Wern i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt hjärta är ditt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lång, tramsig
  -, 20 mars 2019

  Alldeles för många labila karaktärer. Alla tycks ha emotionella problem. Alldeles för mycket ointressant handling som inte har i boken att göra. Poliserna tycks alla vara lite dumma i huvudet. En bra redigerare kunde ha hjälpt bokens språk kanske? Show, dont tell.

 2. Gotland
  Lisa , 20 mars 2019

  Ja den var bra men Marie Rickardsson är inte lika bra som Katarina Ewerlöf det blir lite stelt och entonigt
  Boken är bra skriven om än jag kan tycka att den är lite förutsägbar...

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson