Sherry och stulna juveler för tre gamla damer (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Aftonlunden (del 2)
Inläsare
Stina Ekblad
Utgivningsdatum
2019-04-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ann-Christine Relander
ISBN
9789113092010
Sherry och stulna juveler för tre gamla damer (ljudbok)

Sherry och stulna juveler för tre gamla damer Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-29

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De tre gamla damerna Siiri, Irma och Anna-Liisa från Rött vin och ett misstänkt mord återkommer här i ett nytt läsäventyr.

Det är en ovanligt varm sommar i Helsingfors och Aftonlunden genomgår en stor renovering. Hela boendet är inplastat och när Anna-Liisa utvecklar en astmatisk hosta från byggdammet börjar Irma fundera på en lösning. Deras granne på Aftonlunden, Ambassadören kallad, har en lägenhet stående i den nedgångna stadsdelen Hakaniemi och där flyttar de tre gamla damerna in så länge som renoveringen pågår. Lägenheten är av det storvulna slaget med barkök, discobelysning och ett gigantiskt badrum med jacuzzi. Som om detta inte vore nog, en ofantlig massa sovrum. De tre gamla damerna ser till få med sig så många av vännerna i kortspelsgänget som möjligt och inom kort lever 90-åringarna i ett kollektiv av det ovanliga slaget med två inhyrda nigerianska kockar som Siiri träffat på marknaden.

Men det är något mystiskt med lägenheten, de får ibland ovälkomna besökare. Vad har egentligen pågått där? Och varför försöker någon sälja juveler till dem?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Minna Lindgren