Vad jag älskade (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2019-03-13
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Översättare
Ulla Roseen
Originaltitel
What I loved
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
150 g
SAB
Hce
ISBN
9789113093123

Vad jag älskade

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-03-13

Slutsåld

Konsthistorikern Leo Hertzberg upptäcker en fantastisk målning av en okänd konstnär på ett galleri i New York. Han köper tavlan och spårar upp dess skapare, Bill Weschler. Detta blir inledningen till en livslång vänskap.

Leos berättelse, som spänner över tjugofem år, följer den växande vänskapen mellan hans egen familj och Bills - genom deras nästan jämngamla söners födelse, och de lyckliga åren då de bor i samma hus i Soho och gemensamt hyrt ett hus i Vermon under ferierna.

Så drabbas de av en svår tragedi, och banden inom och mellan de båda familjerna spänns till det yttersta.

Siri Hustvedt föddes 1955 i Minnesota av norska föräldrar. Numera bor hon i Brooklyn, New York tillsammans med sin make, Paul Auster, och deras dotter. Men romanen Vad jag älskade fick hon sitt internationella genombrott.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad jag älskade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk berättelse
    Kajsa, 4 maj 2020

    Siri Hustvedt är en otrolig berättare och detta är en historia som man inte kan släppa, en sådan som stannar kvar i en långt efteråt. Älskar denna bok - den måste läsas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Siri Hustvedt