Inför hans blick (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Såret (del 3)
Inläsare
Malou von Sivers
Utgivningsdatum
2019-09-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113093772

Inför hans blick Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-27

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Inför hans blick är den tredje och avslutande delen i Malou von Sivers trilogi om att ärva ett sår över flera generationer.

Annas liv kanske ser perfekt ut på ytan: hon är en stark, driven kvinna som gör karriär som skådespelerska i den tuffa teaterbranschen. Men inom henne finns ett sår, det som kommer från uppväxten med en far som utan förvarning och blixtsnabbt kan växla från att vara öm och kärleksfull till fruktansvärda raserianfall. Och med en mor som viker undan och inte griper in.

När Anna träffar Thomas och blir blixtförälskad förändras allt. Äntligen älskar någon henne villkorslöst. Men för att kunna behålla kärleken måste hon våga stanna kvar, hon som har friheten som livsprincip. Inom Anna växer rädslan. För att hon inte ska lyckas läka såret. För att Thomas ska tröttna på hennes frihetslängtan. För att hon ska förlora honom eller sig själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inför hans blick. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårt sluta lyssna
    - (Ystad), 11 februari 2024

    Mycket våld som gör ont att höra. Men bra berättat. Bra slut på serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malou Von Sivers