Honeymoon, hejdå & bergen som väntar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (177.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2020-02-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113094823
Honeymoon, hejdå & bergen som väntar (ljudbok)

Honeymoon, hejdå & bergen som väntar Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-02-07

Styckköp

156

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sex veckor efter deras storslagna bröllop gör Emma Svenssons man slut. De går till en parterapeut och Emma försöker göra sig så lätt att älska som möjligt men förstår snart att det inte finns någon chans. Det är över, och hon vet inte hur hon ens ska existera utan allt det där som skulle vara livet ut.

Men snart bestämmer hon sig för att den här händelsen inte ska få definiera henne. "Jag tänkte inte vara hjärtekrossad resten av livet. Jag skulle göra allt jag drömt om, men av olika orsaker inte kunnat göra under vår tid tillsammans, saker jag inte ens visste att jag längtade efter. Jag skulle börja leva i stället för att bara existera. Med lite distans skulle skilsmässan bli det bästa som hänt mig."

Den här boken handlar om alpin klättring, men också om livets andra toppar och dalar. Om överlevnad på in- och utsidan och naturens läkande kraft. Om att pressa sig till sitt yttersta och se vad som verkligen spelar roll. Om att söka kärlek och klätterpartners på rockstjärnedejtingappar. Men det är också en bok om att välja bort, om att oroa sig för att kunna betala räkningarna, om att ha en van i Alperna som enda fasta punkt, om att vara 35 år och kanske missa barntåget.

Men framför är det en svindlande knuff i ryggen på alla som någonsin tvivlat på en dröm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Honeymoon, hejdå & bergen som väntar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig uppläsare
    -, 31 december 2021

    Handlar om möten men lite väl mkt upprepning om bergen enligt min smak

  2. Otroligt inspirerande
    - (Njurunda), 23 juni 2020

    Känt mig vilsen, blivit utnyttjad och ifråntagen alla mina helgalna roliga idéer, all min glädje av någon som vill att alla ska vara lagom. Efter denna bok kommer jag hitta tillbaka till vem jag är Vad jag vill och vilken kraft jag besitter

Visa alla 2 recensioner