En annan tid (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 23)
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2020-09-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Past Tense
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
214 g
SAB
Hce
ISBN
9789113096933

En annan tid

(49 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-09-16
89
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Lee Child ger ordet bladvändare en ny innebörd." Michael Connelly

Jack Reacher planerar att följa höstsolen på en storslagen roadtrip genom USA, från Maine till Kalifornien. Han kommer inte långt. På en landsväg djupt inne i New Englands skogar ser han en skylt som leder till en plats han aldrig har varit på - staden där hans pappa är uppvuxen. Han bestämmer sig för att göra en avstickare dit. I stadshuset morgonen därpå frågar Reacher var hans gamla familjehem ligger. Han får då höra att ingen vid namn Reacher någonsin har bott i staden. Reacher vet att hans far aldrig återvände till sin hemstad. Nu är frågan om han var där över huvud taget. Så inleds ännu ett adrenalinfyllt nagelbitaräventyr för vår hjälte Jack Reacher.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En annan tid
 2. +
 3. Midnattslinjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Midnattslinjen av Lee Child (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av En annan tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket spännande
  Ewa , 30 september 2021

  Mycket spännande, rå, kuslig miljö. En riktig bladvändare men uppskattas nog mer av medelålders män än av en 75 årig kvinna.

 2. bra och spännande som vanligt

  bra och spännande som vanligt , har man läst alla andra böckerna i serien innan så måste man läsa vidare om Jack Reacher

 3. spännande som vanligt
  ulebo, 12 februari 2021

  Jack R blir som vanligt inblandad i bovarnas hantering, slår ut de onda och räddar de oskyldiga. en riktig rysare. Åter en ny tvist på skurkaktighet. Det mest överraskande i denna historia är Jacks egen bakgrundshistoria.

 4. Rörig
  Eva Wahl, 11 februari 2021

  Ingen röd tråd överhuvudtaget. Spännande på slutet (efter 300 sidor) men innan dess, nada. Med tanke på att författaren skrivit böckerna om Jack Reacher och Tom Cruise har köpt filmrättigheterna till alla 20 böckerna, förväntas lite bättre story och action. Har inte läst någon av de andra böckerna

 5. De ja vu
  Jörgen Olofsson, 22 januari 2021

  Som vanligt är Lee Child en mästare att bygga upp sina meningar, så att de driver på historierna i ett varierat tempo. Långsamt eller i en rasande fart, men aldrig tråkigt. Och det är väl räddningen i denna bok, då man upplever att samma historia berättats ett par gånger för ofta. Redan efter ett par kapitel vet man vad som skall hända och hur det ska sluta. Är det första gången man läser en Jack Reacher bok, så finns förmodligen inget att anmärka. Men har man följt Jack Reacher genom åren, ... Läs hela recensionen

 6. Kallhamrad supermänniska.
  Jan-Erik Nilsson, 30 december 2020

  Ibland tröttnar jag på dessa huvudpersoner i böcker och för den delen också film som mer eller mindre är supermänniskor.
  Här har vi nu en sådan som ingen rår på och som har diffus tanke om att hitta sina rötter. Det framkommer aldrig varför han vill göra detta så den delen lämnas obesvarad. Att han sedan på lite krångligare vägar hamnar i den egentliga handlingen kunde man räkna ut själv efter några sidor i boken och där får han användning av sina "superkrafter" för att lösa situationen p... Läs hela recensionen

 7. Händelserik spänning
  Thomas Hildenborg, 9 november 2020

  Lee Child utsätter sin hjälte Jack Reacher för ännu ett äventyr där han som vanligt tar ställning för de utsatta och svaga. Han reder upp det som vanligt på sitt eget sätt.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Lee Child