En annan tid (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 23)
Utgivningsdatum
2019-09-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789113097053

En annan tid E-bok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Lee Child ger ordet bladvändare en ny innebörd." Michael Connelly

Jack Reacher är tillbaka. Den här gången ger han sig i kast med sin pappas förflutna och upplösningen är den mest hårresande och blodisande hittills.

Jack Reacher planerar att följa höstsolen på en storslagen roadtrip genom USA, från Maine till Kalifornien. Han kommer inte långt. På en landsväg djupt inne i New Englands skogar ser han en skylt som leder till en plats han aldrig har varit på - staden hans pappa är uppvuxen i. Han bestämmer sig för att göra en avstickare dit. I stadshuset morgonen därpå frågar Reacher var hans gamla familjehem ligger. Han får då höra att ingen vid namn Reacher någonsin har bott i staden. Reacher vet att hans far aldrig återvände till sin hemstad. Nu är frågan om han var där till att börja med. Så inleds ännu ett adrenalinfyllt nagelbitaräventyr för vår hjälte Jack Reacher.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En annan tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite trevande fram till slutet
    lars@sjoland.com (Höllviken), 15 september 2019

    Jag väntadenästan hela boken att de 2 olika historierna skulle vävas tillsammans ochJack Reacher skulle komma ridande in som räddande ängel och slå ner alla bovarna Nu har jag läst alla böckerna om Jack Reacher så förmodligen är den sista och jag kommer att söka mig en annan favoritförfattare

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lee Child