En sång för Hedda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (295.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Måneby (del 2)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2019-12-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113097091

En sång för Hedda Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-12-08

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mindre än två veckor före jul erbjuds Lina Sundell ett avgångsvederlag av sin chef i stället för den befordran hon hoppats på. I ren ilska tackar hon ja och bokar genast en tangoresa till Buenos Aires. När Linas biologiska pappa, som hon trodde var död, står livs levande framför henne på Kastrup flygplats samtidigt som mamma Hedda bryter handleden uppe i Måneby, bestämmer sig Lina hastig och lustigt för att åka upp till familjens gästgiveri och hjälpa till med julfirandet. Men också för att avkräva modern sanningen bakom den återuppståndne fadern. Vad hände dem emellan egentligen?

Mamma Hedda har å sin sida inte det lätt. Oron över gästgiveriets framtid och all stress inför julen gör henne både trött och förvirrad. Vem ska ta över verksamheten när hon inte längre orkar? I en Sång för Hedda återvänder Annika Estassy till det lilla samhället Måneby från Gröna fingrar sökes och bjuder på en berättelse om kärlek, frigörelse och försoning och modet att göra en nystart i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En sång för Hedda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas varmt!
    Kim M. Kimselius, 29 maj 2020

    Härligt att vara tillbaka i Måneby och få lära känna personerna mer ifrån boken Gröna fingrar sökes. Personerna känns äkta, med vanliga problem, men även lite tyngre, svårgripbara. Naturskildringarna var härliga och kontrasterna mellan storstad och landsbygd kändes äkta. En bra bok helt enkelt. Rekommenderas varmt!

  2. Underbar med ett vackert språk och angeläget tema
    Svealektor, 2 maj 2020

    Annika Estassy är här med den andra boken i Måneby-serien. Den bästa av alla hennes böcker. Hon har funnit ett djup i sitt språk och beskriver sina personer med värme och äkthet. Hoppas det kommer fler i serien. Den slutar med en cliffhanger....Uppläsaren Marie Richardson gav också boken den tyngd och värdighet som den förtjänar. Jag kommer inte att glömma hennes uppläsning av vackra Koppången, som är ett av flera teman i boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annika Estassy