Effekten av Susan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jessica Liedberg
Utgivningsdatum
2019-03-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ninni Holmqvist
ISBN
9789113097138
Effekten av Susan (ljudbok)

Effekten av Susan Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Platsen är Köpenhamn. Susan är fyrtiotre år och världsberömd fysiker, mamma till tvillingar och gift med Laban. Dessutom har hon en unik egenskap: hon får andra att bli helt uppriktiga. Problemet är att Susan har missbrukat denna förmåga och därför riskerar ett långt fängelsestraff. Så ser hon en möjlighet som kan göra att hon går fri - hon behöver bara lirka fram hemlig information om Folketingets Framtidskommission. Det blir ett beslut som får oanade konsekvenser för Susan och hennes familj.

Peter Høeg har med Effekten av Susan skrivit en andlöst spännande och civilisationskritisk roman. Här möter vi på nytt hans helt egensinniga blandning av realism och overklighet, tidsförskjutningar och oväntade personporträtt som lockat läsare runt om i världen.

"Effekten av Susanär helt enkelt en totalroman, ett läsäventyr på nivå med den internationella storsuccén Fröken Smillas känsla för snö ... Visst finns det referenspunkter. Man kan jämföra med Margaret Atwoods (eller varför inte Nina Björks) samhällskritik, med Stieg Larssons kombination av moralism och spänning, Dan Browns populärvetenskapliga eskapism. Men ytterst spelar Høeg i denna fulländade comeback i en egen liga, just i sitt mod att närma sig det allvarligaste, det mest smärtsamma och kusliga, med en avväpnande lekfullhet." Jens Liljestrand, Expressen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Hoeg