Den oönskade (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
391
Utgivningsdatum
2020-01-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
Originaltitel
The Boy at the Door
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
213 g
SAB
Hce
ISBN
9789113097466

Den oönskade

(18 röster)
Pocket,  Svenska, 2020-01-15
89
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Det är en välskriven, mycket tät och spännande psykologisk spänningsroman med många bottnar och frågeställningar. Allt är inte vad det ser ut att vara." BTJ

Cecilia lever ett lugnt liv i den lilla norska byn Sandefjord. Hon är gift med sin barndomskärlek Johan och de bor i ett vackert hus med två små döttrar. När en liten pojke, Tobias, hamnar i Cecilias familj som tillfälligt fosterbarn, störs hennes välordnade liv. Hon har inte tid med ytterligare ett barn, men Johan insisterar på att de ska göra "det rätta". Pojken vet inte vilka som är hans föräldrar, det enda han vet är att han har tagits om hand av ett par missbrukare de senaste åren.

Några dagar efter hans ankomst hittas kvinnan i missbrukarparet, svenska Anni, död i hamnen. Vem är pojken och hur har han hamnat i lilla Sandefjord? Det visar sig snart att Cecilia vet mer än hon först gett sken av. Och pojken verkar känna till något om Cecilia. Samtidigt som Cecilia med näbbar och klor försöker upprätthålla sin fasad avslöjas hemlighet efter hemlighet och allting börjar sakta rämna.

Den oönskade är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner.

"Måste-läsning för dem som inte kan motstå thrillers fulla av oförutsägbara vändningar." Saturday Reader
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alex Dahl