Dotter saknad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Bergslagens blå (del 1)
Utgivningsdatum
2019-08-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113098913

Dotter saknad E-bok

(16 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-08-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny spännande deckarserie av Anna Jansson!

Vera Bark flyr hals över huvud från sin möhippa i det lilla samhället Hampetorp utanför Örebro. I fem års tid vandrar sedan hennes far, kriminalinspektör Kristoffer Bark, längs Hjälmarens strand, mil efter mil, i sökandet efter sin dotter. Man befarar att hon drunknat. Ovissheten tär på honom och på Veras mor som är på väg att gå under i sin förtvivlan.

Tre år efter Veras möhippa försvinner en undersköterska från samma plats. Utredningen läggs ner också i detta fall, men Kristoffer Bark får den öppnad igen som ett cold case. Den saknade kvinnan påminner på många sätt om hans dotter. Snart inser han att det finns fler samband än han först anat.

Dotter saknad är den första delen i deckarserien Bergslagens blå. Det är en berättelse om en förälders värsta mardröm. Det är också en berättelse om vad som kan ske med ett försummat barn när verkligheten blivit outhärdlig, och om vanföreställningar som får livsfarliga konsekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dotter saknad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och spännande!
  Ann Charlotte Yli-Tokola, 13 januari 2020

  Jag tycker boken är väldigt bra och spännande. Roligt att läsa om miljöer som jag är väl förtrogen med. Man ser boken nästan som i en film. Beskrivning av människorna och miljöerna är skickligt gjorda och spänningen är stor. Rekommenderas varmt.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 oktober 2019

  Jag har tidigare läst fem böcker av Anna Jansson. Först dom tre första böckerna i serien om Maria Wern: Stum sitter guden, Alla de stillsamma döda, och Må döden sova. Sen en bok med kåserier i: Hantverkarsvett är dyrare än saffran. Och så en kortroman: För dem jag älskar. Men Anna Jansson har ju gett cirka tjugofem romaner för vuxna, och ännu fler böcker för barn och ungdom.

  Nu har jag läst en helt ny bok av författaren. Det är den första boken i en planerad ny serie som heter Bergs... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson