Veckans vego : grön middag på bara 30 minuter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2020-06-08
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Axiö, Frida (form) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Illustratör/Fotograf
Christina Drejenstam
Dimensioner
233 x 198 x 18 mm
Vikt
660 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789113099231
Veckans vego : grön middag på bara 30 minuter (häftad)

Veckans vego : grön middag på bara 30 minuter

(2 röster)
Häftad Svenska, 2020-06-08
121
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och variationsrik grön middag på under en halvtimme. Här hittar du allt som får din vardag att bli enklare - med tydliga och temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen. Och allt är vegetariskt!

Inköpslistor för olika matsedlar, 1 matkasse - 3 middagar, allt-i-en-gryta-recept, supersoppor och matiga sallader, budgetveckan i slutet på månaden, 2 för 1: middag och matlåda, och fantastiskt smarta menyer med tidsscheman som gör att du blir supereffektiv i köket och faktiskt vågar bjuda hem folk på fredagskvällen efter jobbet!

Alla recept är årstids- och säsongsbundna och boken är späckad med tids- och energisparande tips för både köket och mataffären. Här finns också knep för hur du tar vara på resterna och hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem. Dessutom innehåller boken ett gediget råvaruregister så att du lätt kan slå upp den ingrediens du är sugen på och hitta massor med recept som innehåller just den.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Begner