Svärmodern (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113099927
Svärmodern (e-bok)

Svärmodern E-bok

(20 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-04-30

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men relationen förändras när sonen träffar en ny flickvän som snart blir gravid. Åsa gör sitt bästa för att knyta an till sin nya svärdotter, men då Åsa försöker hjälpa till uppfattas hon som gränslös. Det blir början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj.

Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i sonens liv inte längre är hon själv, utan svärdottern och den nya familjen. Och när Åsas egen mamma går bort, står hon plötsligt alldeles ensam.

Moa Herngren har ett unikt öga för relationer och dess svårigheter, vilket genomsyrar alla hennes böcker. Särskilt tydligt blir det i tv-serien Bonusfamiljen på SVT, som hon är manusförfattare till. Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man tagit för givet bryts upp och förändras.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Svärmodern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Överraskande bra
  Lenman, 9 september 2022

  Jag fastnade. Levde mig in och blev klart berörd av berättelsen. Hade hela tiden lite lätt ont i magen och oroade mig för hur svärmodern skulle agera. Själv svärmor, farmor och mormor, kanske därför.

 2. spännande relations thriller
  Annemarie Särner, 4 juli 2022

  En psykologisk thriller om relationer i en familj, som kan vara otäckt sann! Mycket bra! Hon fångade verkligen det den exkluderande processen mellan svärmoder och svärdotter och hennes familj!

 3. Familjedrama
  -, 16 juni 2022

  Ett familjedrama som bitvis gör ont att läsa.

 4. Vill ha en del två!
  Caroline , 11 juni 2022

  Sträckläste på en dag, och var ledsen när den tog slut. Vill ha en del två och gärna en tv-serie av denna!

 5. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 20 maj 2020

  Moa Herngren är verkligen en av mina favoritförfattare. Jag har läst alla hennes sju tidigare böcker, fem romaner och två ungdomsromaner, och jag har tyckt väldigt mycket om dom allihopa.

  Tycker ju även mycket om flera av dom teveprogram som Moa är inblandad i, som upphovsman och manusförfattare, till exempel Sjölyckan, Finaste familjen och speciellt den helt fantastiska Bonusfamiljen.

  Så jag hade mycket höga förväntningar på hennes nya bok, Svärmodern. Och tack och lov så ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Moa Herngren