Skymning över Cornwall (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Cornwall (del 5)
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2021-06-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Örjan Sjögren
Originaltitel
The Path to the Sea
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
218 x 143 x 30 mm
Vikt
493 g
SAB
Hce
ISBN
9789113101897
Skymning över Cornwall (inbunden)

Skymning över Cornwall

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-06-09
221
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den pampiga egendomen Boskenna ligger på klippkusten i Cornwall och har haft olika betydelse och vikt för de tre kvinnorna i släkten Trewin. För Joan var det en tillflyktsort under åren i diplomattjänst utomlands där hon och hennes make Allan kunde umgås med vänner och koppla av. Men i samband med Allans olyckliga och förtidiga död är Boskenna också förknippat med sorg och skuldkänslor. Diana, Joans dotter, har i stället undvikit huset som betytt så mycket för hennes mor. Här upplevde Diana sina lyckligaste somrar med segling, bad, bokläsning och fester, men hon och hennes mor har aldrig lyckats överbrygga det känslomässiga avstånd som uppstod när fadern dog. Diana har nu endast kommit tillbaka till Boskenna för att vaka vid moderns dödsbädd. Dianas dotter Lottie är på väg till Cornwall efter det att hennes äktenskap gått i kras och hennes make länsat hennes affärsrörelse och stuckit med pengarna. Lottie avgudar sin mormor Joan och trots att förhållandet till modern Diana inte är det bästa, tar nu Lottie sin tillflykt till Boskenna för att vara nära mormodern under hennes sista tid i livet.

Skickligt varvar Fenwick de tre kvinnornas berättelser i nutid och dåtid och spänningen drivs upp till det yttersta när familjehemligheter blottläggs och sanningar utslungas under deras vistelse på Boskenna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skymning över Cornwall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Cornwall
    Peter Börje Lundell, 19 juli 2021

    Tycker att Liz Fenwick skriver härliga romaner i en den fina miljön i Cornwall med härliga karaktärer och sköna storys.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liz Fenwick