Ett litet korn av sanning (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Teklaserien (del 2)
Antal sidor
466
Utgivningsdatum
2021-04-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
178 x 110 x 29 mm
Vikt
254 g
SAB
Hc
ISBN
9789113103334

Ett litet korn av sanning

(14 röster)
Pocket,  Svenska, 2021-04-14
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Christian Unge beskriver sjukhusvärlden bäst i Sverige och Tekla är en skalpellskarp karaktär som injicerar mig med massor av spänning. Läs!" Jens Lapidus

En kvinna irrar runt i korridorerna på Nobelsjukhuset i Stockholm med en liten pojke i handen. Hon tycks leta efter en äldre man från en bilolycka som inträffat tidigare samma dag. Under tiden försöker akutläkaren Tekla Berg rädda livet på en svårt skadad person från samma bilolycka. Den katastrof som sedan inträffar är något som förbryllar sjukhuspersonalen, polisen och alla andra inblandade.

Den senaste tiden har sjukhusdirektören Monica Carlsson lagt in högsta växel för att privatisera Nobelsjukhuset med exklusivt patienthotell, en kontroversiell levertransplantationsenhet och den nyrekryterade stjärnkirurgen Klas Nyström. Det tar inte heller lång tid innan Klas aktivt motarbetar Tekla i allt hon gör. Samtidigt har Tekla blivit besatt av att ta reda på vad som egentligen hände när kvinnan klev in på intensiven med den lille pojken i handen. Vem är han? Varifrån kommer han? Vad gjorde han på Nobelsjukhuset? Svaren på hennes frågor visar sig vara något som hon inte kunnat föreställa sig ens i sin vildaste fantasi.

Fortsättningen på Christian Unges Teklaserie, som inleddes med succén Går genom eld, går genom vatten, tar vid där den förra slutade. Men den här gången får vi reda på mer om Teklas bakgrund och de demoner som jagat henne genom livet. Är det, precis som i pojkens fall, familjehistorierna som avslöjar sanningen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett litet korn av sanning
  2. +
  3. Går genom vatten, går genom eld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Går genom vatten, går genom eld av Christian Unge (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christian Unge