Den andra dottern (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789113106465
Den andra dottern (e-bok)

Den andra dottern E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-06-15

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En fängslande relationsthriller om hur kärlek kan förvandlas till mörker. Ny bladvändarläsning från författaren bakom thrillersuccén Den oönskade.

Alison råkar ut för den största tragedi man kan tänka sig. Hennes femåriga dotter Amalie drunknar. Mitt i katastrofen får Alison och hennes man frågan om de kan tänka sig att donera dotterns organ. De säger ja.

I en annan del av Oslo väntar den unga mamman Iselin på att hennes dotter Kaia ska få ett nytt hjärta eller dö. Då får hon telefonsamtalet hon väntat på i hela Kaias liv. Ett barn har dött och därför ska hennes barn få leva.

Genom en artikel i en tidning förstår Alison vem som har fått hennes dotters hjärta. Hon blir närmast besatt av tanken på att det slår vidare i ett annat barns kropp. Utan att avslöja vem hon är börjar hon hitta vägar in i den andra familjens liv. Allt för att komma nära sin dotter igen.

Alex Dahl är bosatt i Sandefjord, Norge.

"Alex Dahls thrillerdebut är helt enkelt strålande, den kryper in under huden på läsaren ... så nära den perfekta thrillern man kan komma." Östra Småland om Den oönskade
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den andra dottern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 juli 2020

    För ungefär ett år sedan så läste jag den norsk-amerikanska författaren Alex Dahls första bok, Den oönskade, och den fick högsta betyget från mig.

    Nu har jag läst hennes uppföljare, Den andra dottern, och den var nästan lika bra. Den väckte helt klart tankar om organdonation.

    Boken Den andra dottern är gripande, lättläst, berörande, spännande, snabbläst, och riktigt bra. Kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alex Dahl