Vara vuxen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (548.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2020-07-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789113107547
Vara vuxen (ljudbok)

Vara vuxen Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-27

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett bitterljuvt familjedrama från feelgood-genrens drottning! Precis som i Marian Keyes tidigare romaner blandas här mörkare delar med humor.

Familjen Casey är en lycklig familj. Johnny Casey, hans två bröder Ed och Liam och deras fruar och barn träffas hela tiden. Och de har det bra. Utåt sett i alla fall.

Men under ytan är det mörkare. Medan vissa personer knappt klarar av varandra, tycker andra om varandra lite för mycket. Allt är under kontroll fram tills Eds fru Cara får en hjärnskakning. Och plötsligt inte kan hålla sina tankar för sig själv. Efter en ogenomtänkt kommentar på Johnnys födelsedagsfest, med hela familjen närvarande, börjar Cara avslöja hemlighet efter hemlighet.

I chockvågorna efter de stora avslöjandena frågar sig var och en av de vuxna i familjen om det - äntligen - har blivit dags att växa upp.

Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, som utgavs på svenska 1998. Sedan dess har hennes romaner sålt i miljontals exemplar världen över och utkommer numera i närmare trettio länder. Vuxna människor är Keyes fjortonde bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vara vuxen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt ok
  -, 14 juli 2021

  Var länge sedan jag läste eller lyssna på denna författarens böcker, men älskar fortfarande hennes böcker. Dock var denna boken lite hoppig och för många personer att hålla reda på. Jag tappade bort några gånger vem som var vem och gift eller barn till vem. Annars helt ok.

 2. Feel Good för medelålders
  -, 17 september 2020

  Har läst Marian Keys sen Vattenmelonen och tycker att hennes skrivande har utvecklats i tiden som känns igenkännande och karaktärerna åldras i samma takt som en själv

 3. Ingen är perfekt även om man vill visa andra det
  -, 30 augusti 2020

  Som vanligt i författarinnans böcker finns det mörka sidor i varje person. Hon tar upp det som är jobbigt för vissa och låter oss känna det vare sig det är stort eller litet. Får en att tänka till den enskilde individen och träffar i många fall helt rätt i de känslorna.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Marian Keyes