Lärdomar : personliga och politiska (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (156.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ingvar Carlsson
Utgivningsdatum
2020-02-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113107769
Lärdomar : personliga och politiska (ljudbok)

Lärdomar : personliga och politiska Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Som 18-åring blir han medlem i SSU då ett trasigt knä satt stopp för en lovande fotbollskarriär. När han kliver in på sitt första politiska möte i Folkets hus, Borås, är det början på ett långt liv i politikens tjänst. Under merparten av en 60 år lång karriär befinner han sig i maktens absoluta centrum. Han blir en av Erlanders pojkar. Tillsammans med Olof Palme innehar de tre statsministerämbetet i hela 40 år. Sverige ja, hela världen kommer att förändras under deras tid.

Nu sammanfattar Ingvar Carlsson sitt liv, erfarenheter och tankar samlade i tio kapitel som rör både privata och yrkesmässiga händelser. Här berättar han om sin pappas plötsliga död, om klasshat, om förebilder i fotbollsvärlden, politiken, bland medarbetare. Om vänner som stått pall, vänner som svikit. Om hur det är att svika själv. Boken är skriven i samarbete med Stina Jofs, redaktionschef på Tidningen Vi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lärdomar : personliga och politiska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som verkligen kan rekommenderas
    Lundabo, 12 september 2023

    Mycket intressant att höra en klok, sympatisk och ödmjuk människas reflektioner och tankar. Speciellt i tider då den stora egoismen råder! Ensam är inte stark!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingvar Carlsson