Den omänsklige (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson-deckare (del 8)
Utgivningsdatum
2021-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113108322
Den omänsklige (e-bok)

Den omänsklige E-bok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-21

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På Sundsvalls sjukhus blir Nathalie Svensson larmad till en ung kvinna som har stängt in sig på sitt rum. Hon hotar att begå självmord. När Nathalie lyckas ta sig in i rummet står kvinnan på fönsterblecket, redo att hoppa.

Samtidigt hittas en tjugoårig kvinna död i Selångersån, mitt i Sundsvall. Hon är ihjälslagen och dumpad under en bro. Kvinnan har varit spårlöst försvunnen i fyra månader, och när Johan Axberg tar över utredningen inser han att kollegan som utrett försvinnandet har gjort ett uselt jobb.

Det visar sig att det finns ett oväntat samband mellan kvinnan på sjukhuset och den mördade kvinnan i ån. Johan och Nathalie, som äntligen känner sig trygga i sin relation, gräver tillsammans vidare. Och de kommer allt närmare en mördare vars motiv framstår som fullkomligt häpnadsväckande.

Den omänsklige är den åttonde fristående delen i Jonas Moströms populära och prisbelönta deckarserie om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den omänsklige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 20 september 2022

    Jag gillar verkligen alla böcker om Johan. Dom är spännande och välskrivna. Som vanligt blev jag fast redan från första sidan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström