En oönskad julklapp (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2020-10-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113109367

En oönskad julklapp Ljudbok

(35 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En oönskad julklapp är en julroman fylld av humor, värme, komplicerade famljerelationer och kärlek i en stressig sjukhusmiljö.

Diana Jonsson vill inte lämna Tanzania för att tillbringa november och december i ett mörkt Sverige. Hon vill inte återuppleva känslan av att inte passa in, och hon vill definitivt inte fira en svensk jul med alla förväntningar det innebär. Men hon förmår inte säga nej när mamma för tredje året i rad ber henne att tillbringa julen hemma i Sollentuna, och vikariatet på akutmottagningen ger en chans att tjäna ihop lite välbehövliga pengar. Två månader, det ska hon väl ändå klara av? Hon ska bara få julen överstökad, i januari väntar ett nytt jobb i Kenya.

Men i Sverige blir ingenting som hon tänkt sig. Arbetskamraterna Gunnel, Blaze och Erik nästlar sig snabbt in i hennes hjärta, och när det framkommer att Dianas förmodat avlidne pappa inte bara lever, utan dessutom har en ny familj, kan hon inte låta bli att söka upp sin halvsyster. Bara för att se hur hon ser ut.

Allt hon önskade sig var en okomplicerad, enkel jul med sin mamma men ibland får man något som man inte bett om.

Sara Molin debuterade 2019 med den charmiga och humoristiska feelgoodromanen Som en öppen bok. En oönskad julklapp är hennes andra, helt fristående roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En oönskad julklapp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En oönskad julklapp av Sara Molin
    -, 7 december 2020

    Mycket bra bok. Tänkvärd och spännande.

  2. Bra o tänkvärd dessutom
    -, 18 november 2020

    Se ovan, rekommenderas!!, även ett vårdperspektiv som är bra

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sara Molin