Den andra systern (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Adderley (del 2)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2021-03-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113109374
Den andra systern (ljudbok)

Den andra systern Ljudbok

(198 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den andra systern är en pulshöjande uppföljare till succén Det sista livet som blev Årets deckardebut 2020.

Alicia Bjelke är en ung kvinna med ett ansikte så vanställt att folk ryggar tillbaka när de ser henne. Hon är kodgeniet bakom ett banbrytande dejtingföretag som hon startat med systern Stella, men det är bara vackra Stella som syns i strålkastarljuset. Tills hon en dag hittas död. Alicias liv ställs på ända och hon förstår att hon är mördarens nästa offer.

Fallet tilldelas den före detta FBI-agenten John Adderley, som vistas i Karlstad under en ny identitet. John jagas av skuggor från sitt tidigare liv och ser sig tvungen att lämna Sverige för att överleva. Men spelplanen förändras. Istället för att fortsätta fly tvingas han en gång för alla att göra upp med sitt förflutna - och då visar sig mordutredningen erbjuda en oväntad möjlighet.

I en framgångsrik mix av högintensiv spänning och psykologiskt djup serveras en intrig som är så rafflande att vi glömmer bort att andas. Äntligen får vi återse vår nya krimhjälte John Adderley.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Den andra systern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Polis eller mördare
  -, 8 september 2023

  Den här gång handlar det om två systrar som själv byggt upp en framgång dejtingsajt. Den ena syster blir mördad och den andra som är ett teknik geni men som har svårt att klara sig utan systern rör till det ordentligt. John Adderley får uppdraget att utreda fallet. Boken är inte riktigt lika bra som första boken, den är lite långsammare i tempot i början men blir bättre och bättre. De sista kapitlen är riktig spännande och åter igen är det ett extra knorr som överraskar. Ser fram mot nästa bok.

 2. Rörigt
  -, 23 juli 2022

  Historien var väldigt märklig med svaga kopplingar. Tunn på något vis. Huvudpersonen krånglade till det ordentligt. Föregående bok var bättre. Men ok att lyssna på några sommardagar.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 mars 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Den andra systern är den andra delen i en bokserie om krimhjälten John Adderley. Den första boken, Det sista livet, kom 2020, och var författarduons debutroman. Den utsågs då till Årets Deckardebut. Uppföljaren kom 2021, och som jag har förstått det, så planeras det fler böcker i serien. Jag tyckte mycket om den första boken, och jag tyckte nästan lika mycket om den här andra boken. Lika välskriven, lika lättläst, lika bra karaktärer och miljöbeskrivningar, l... Läs hela recensionen

 4. Spänning
  -, 14 oktober 2021

  Ännu mer spännande uppläsning av bästa Reine Brynolfsson

 5. Besviken
  -, 11 augusti 2021

  Första boken var så bra men denna föll platt. Jag satt bara och väntade på att den skulle ta fart, men nej.

 6. Riktigt bra
  -, 8 maj 2021

  Bättre än jag trodde den skulle vara och jättebra uppläsare Reine

 7. Den bästa boken i år
  -, 4 maj 2021

  Jag älskar dialogerna i den här boken. Det är inte ofta jag skrattar och dras med i händelserna som jag gör

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna