Någon måste dö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nikki Kahn-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2022-09-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113111278

Någon måste dö E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-09-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kvinna hittas död i ett badkar på ett lyxhotell och trots oklara omständigheter avskriver åklagaren snabbt händelsen som en drunkningsolycka. Men polisen och spanaren Nikki Kahn nöjer sig inte och börjar utreda fallet på egen hand. Den döda kvinnan är inte något okänt offer, utan hennes egen lillasyster. Frågetecknen visar sig vara många. Hennes syster var inte någon som åkte på semester ensam och definitivt inte med en resväska full av exklusiva underkläder. Men det finns inte ett spår av något resesällskap, och inte heller någon annan rimlig förklaring.

Snart är Nikki uppslukad av polisutredningen som enligt rättsläkaren Ramona Bengtsson har grava brister. Samtidigt som Nikki jagar efter sanningen upptäcker hon att spåren leder henne in något som är betydligt större och farligare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Och snart inser hon att hon själv är måltavla.

Lena Ljungdahl och Anna Jinghede har båda en gedigen bakgrund inom krim. De driver tillsammans podcasten "Över min döda kropp", där de vrider och vänder på brott och straff, kända och okända fall samt olika fenomen som engagerar och förbryllar. Någon måste dö är deras debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Någon måste dö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 november 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Någon måste dö, är författarparets debutbok. Och jag tycker att det är en riktigt bra debut. Mycket välskriven, spännande, och med bra karaktärer. Jag hoppas att det kommer ut fler böcker av författarduon i framtiden, för jag läser gärna fler böcker av dom, och gärna fler om polisen Nikki Kahn. Och jag kan rekommendera boken till deckarälskare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Handbok i akuttandvård

  Anna Jinghede, Gunilla Johnson

  Handbok i akuttandvård ger vägledning vid de vanligaste tillstånden inom akuttandvården. Boken inleds med ett schema med konsultationsorsaker och förslag på diagnoser. Därefter redovisas de akuta tillstånden efter mönstret diagnostik, differential...

 • Dödens Hand

  Lena Ljungdahl, Anna Jinghede

  Vinnarna av Adlibrispriset för Årets debut 2022 Andra delen i serien om Nikki Kahn Försvinnandet av en miljonärshustru engagerar medierna, samtidigt som ett brutalt mord i en trappuppgång landar hos spanaren Nikki Kahn och hennes kollegor på Grova...