Död för dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
The Killer (del 1)
Utgivningsdatum
2021-09-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113112817
Död för dig (e-bok)

Död för dig E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-09-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Caroline och Gustav är paret som lever det perfekta livet. Överklasstjejen från Djursholm i Stockholm som blivit hyllad skådespelare och gift sig med sitt livs kärlek, den geniförklarade entreprenören som vuxit upp under enkla förhållanden i Rosengård i Malmö. Caroline och Gustav har allt de någonsin drömt om. Men vad skulle hända om de berövades allt?

En varm dag i början av augusti försvinner den gravida Caroline tillsammans med parets två små döttrar spårlöst från deras exklusiva strandvilla i Malmö. Ett massivt sökpådrag drar igång under ledning av Henrik Hedin och Leia Kaplan, två av Sveriges främsta brottsutredare.

Död för dig är den första delen i The Killer-serien med brottsutredaren Henrik "The Killer" Hedin i huvudrollen, det tidigare fotbollsproffset som sadlat om till polis och blivit en av Sveriges mest omtalade utredare, känd för sitt kompromisslösa spel och starka rättspatos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Död för dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 juni 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Död för dig, av författaren Mikaela Bley, är den första boken i en planerad serie, The Killer-serien. Jag har tidigare läst tre böcker av författaren, böckerna Lycke, Liv, och Louise i Ellen Tamm-serien. (Finns även en fjärde bok i serien som jag inte har läst, Flickorna utan namn). Jag tyckte mycket om dom tre böckerna, och jag tyckte mycket om den här. Så jag kommer nog att följa den här serien framöver, och jag kan rekommendera boken.

  2. Otroligt spännande
    -, 17 november 2021

    Jättebra!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikaela Bley