Drönarhjärta (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Hjärta-serien (del 1)
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2022-01-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789113113456

Drönarhjärta

(23 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-01-12
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och för första gången på flera decennier står Sverige utan ögon och öron på marken. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som världsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent?

Drönarhjärta är en ny technothriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Drönarhjärta
 2. +
 3. Kungshjärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kungshjärta av Lars Wilderäng (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Drönarhjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Smörja
  Fredrik, 17 juli 2023

  Hade så höga förväntningar om Wilderäng. Blev besviken. Två ord som beskriver denna bok: MÖP och PK. I min värld en ungefär så dålig kombination det går att åstadkomma. Dessutom mediokert skriven.

 2. Kioskroman, Ytterst illa researchad
  Andreas Glad, 5 juni 2022

  Ja vad kan man säga, illa skriven "technothriller" av en författare som tycks okunnig om militaria och inte överdrivet bra på att få till en trovärdig handlig. Krystat och tillgjord "dialog" Köp Tom Clancy, Dale Brown eller Clive Cussler i stället, då de di facto är kunniga om de ämnen de skriver fiction om. EJ att rekommendera

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng