Kungshjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hjärta-serien (del 2)
Utgivningsdatum
2022-07-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113113517
Kungshjärta (e-bok)

Kungshjärta E-bok

(25 röster)  |  Läs 8 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-07-28

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En svensk agent vid Kontoret för särskild inhämtning försvinner spårlöst på uppdrag i den militäriserade ryska exklaven Kaliningrad vid Östersjöns ostkust. Hanna Hjerta vid avdelningen för Särskilda omständigheter dras från rutinuppdrag i Sverige och skickas för att försöka hitta agenten eller alternativt sopa igen spåren efter honom - ett uppdrag som borde vara enkelt. Men när det förflutna ruvar på hämnd och revansch dras Hanna in i en konspiration och ett förräderi som hotar regionen på ett sätt ingen kunnat förutse och insatserna blir personliga.

Kungshjärtaär en actionfylld spion- och agentroman om internationella skeenden bortom rubrikerna och den fristående uppföljaren till succénDrönarhjärta. Lars Wilderäng, författaren tillStjärnklart,HöstsolochRedovisningsavdelning Marviken, lyckas gång på gång hamna obehagligt nära verkligheten i sina romaner. En bok i Ian Flemings och tidiga Tom Clancys anda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Kungshjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kungshjärta en bok i tiden
  -, 6 september 2022

  Som vanligt kusligt nära sanningen.

 2. Högaktuell
  -, 28 augusti 2022

  Mycket bra och informativ bok. Tankeväckande om vad som hela tiden pågår mot oss.

 3. Sämre än tidigare, inte riktigt i nivå.
  LGT, 13 augusti 2022

  Min uppfattning är att denna bok är sämre än tidigare utgåvor av Wilderäng, omständlig uppbyggnad av historien. Långsamma och detaljerade beskrivningar. Nej, denna passade inte mig.

 4. Bra spänningsroman
  Ingemar B, 12 augusti 2022

  Bra spänningsroman som utspelar sig i Ryssland till stor del. Kvinnlig hjälte (Hanna Hjerta) som följer med från Wilderängs tidigare bok, Drönarhjärta. Jag tycker den här var klart läsvärd, även om föregångaren möjligen var stråt vassare. Båda är bra böcker.

 5. Jag har läst det mesta av Lars Wilderäng och hans...
  Gerhard.kjellen@gmail.com, 11 augusti 2022

  Jag har läst det mesta av Lars Wilderäng och hans thrillers har varit riktiga bladvändare. Men den här... Den spretar; för många bollar i luften och är man inte med i Mensa blir det jobbigt. Många författare brukar låta sina romanfigurer göra en sammanfattning halvvägs i boken. Det hade den mått bra av. Så stör mig svenskan en del. Saknas kommatecken där det hade behövts. LW skriver gärna om alla "testläsare" han har. Vad har de gjort? Det kan jag ej se. Bättre redaktionellt stöd och språkgranskare till nästa thriller.

 6. Spännande bok
  Erik Wernqvist, 11 augusti 2022

  Det hade blivit sträckläsning om inte hustrun stoppat mig, så det tog 2 dagar att läsa igenom. Handlingen är ju mycket aktuell med tanke på vad som händer i vår närmiljö.

 7. Banal men välskriven historia
  Andreas, 11 augusti 2022

  Är du ett fan av militära förkortningar och banala historier som ändå är hyfsat välskrivna och spännande så är du nog ett fan av Lars Wilderängs alster. Historien är inte direkt komplicerad och har inga intentioner till djup i flera lager, men den är välskriven och stundtals spännande. Rekommenderas för en stund i hängmattan då du bara vill stänga av tankeverksamheten ett tag.

 8. Riktigt bra!
  Stefan Olsson, 31 juli 2022

  En riktigt bra och spännande thriller/agentroman. Svårt att släppa taget när man börjat läsa.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng