Ishjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hjärta-serien (del 3)
Utgivningsdatum
2023-07-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113113531

Ishjärta E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-07-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I ett ensamt och kallt Stockholm tar den svenska agenten Hanna Hjerta ett livsavgörande kliv. Sveriges källa i de innersta kretsarna i Kreml vill hoppa av och försvinna spårlöst innan storkrig bryter ut i Europa, vilket innebär en uppgift för Särskilda Omständigheter vid den svenska militära underrättelsetjänsten. Men med ett iskallt hjärta ruvande på hämnd finns också andra planer.

Ishjärta är en rafflande, internationell spionthriller som tar läsaren från Sverige via Indonesien, Alpernas lyxskidorter, Berlins nattklubbar, Moskva och till långt norr om Polcirkeln, samtidigt som en pandemi sprids runt jorden. Det är den tredje boken i Lars Wilderängs bästsäljande thrillerserie om Hanna Hjerta och Särskilda Omständigheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ishjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alpresa
    Dan i Kullen, 24 augusti 2023

    Högaktuell med stora insikter hur ryssar tänker. 82 sidor jetsetresa till alperna och sedan 69 sidor Barents hav/ Svalbard. Det gav väl en möjlighet till avdragbara resor för författaren..Wilderängs engagemang för Ukrainas sak skall de ha stor eloge för...

  2. Rykande aktuell
    Källe, 3 augusti 2023

    Spännande, snabbläst och rykande aktuellt om vårt närmaste omvärld. Ibland otäkt likt verkligheten. Hoppas att det blir mer i denna serie.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng