Ishjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (398.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hjärta-serien (del 3)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2023-07-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113113548
Ishjärta (ljudbok)

Ishjärta Ljudbok

(135 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I ett ensamt och kallt Stockholm tar den svenska agenten Hanna Hjerta ett livsavgörande kliv. Sveriges källa i de innersta kretsarna i Kreml vill hoppa av och försvinna spårlöst innan storkrig bryter ut i Europa, vilket innebär en uppgift för Särskilda Omständigheter vid den svenska militära underrättelsetjänsten. Men med ett iskallt hjärta ruvande på hämnd finns också andra planer.

Ishjärta är en rafflande, internationell spionthriller som tar läsaren från Sverige via Indonesien, Alpernas lyxskidorter, Berlins nattklubbar, Moskva och till långt norr om Polcirkeln, samtidigt som en pandemi sprids runt jorden. Det är den tredje boken i Lars Wilderängs bästsäljande thrillerserie om Hanna Hjerta och Särskilda Omständigheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Ishjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanon!
  -, 13 oktober 2023

  Bra story, gillade verkligen handlingen som utspelade sig.
  Rekommenderar varmt boken.

 2. Rörig
  -, 29 augusti 2023

  Rörigt och jag fick inte ihop der på slutet tyvärr

 3. Wilderäng bra, men ljudet halvdant.
  -, 26 augusti 2023

  Bra bok! Ljudmixen är ganska dåligt gjord tyvärr, många rättelser som har annan volym och betoning. Wilderäng är dock stabil och berättelsen spännande.

 4. Spännande men (för?) mycket omkringbeskrivningar?
  Torbjorn Sjoberg, 13 augusti 2023

  Spänning och mycket aktuell, ger bra insikt i hur det kan te sig inom säkerhetsskydd/underrättelseenheter, liksom inom de mörka krafternas sida. Är lite för mycket miljö/situationsbeskrivningar möjligen; fyller ut men kunde använt utrymme för än mer intriger. Men klart bra iaf

 5. Alla dessa tankar
  Anders Magrioteli , 9 augusti 2023

  Jag förstår inte varför författaren alltid ska förklara för oss läsare genom att vi får ta del av hur Hanna tänker. På vad hon tänker. När hon tänker. Allt blir så larvigt och det är som om Lars Wilderäng misstror oss läsare att vi inte begriper någonting alls, såtillvida inte det förklaras i långa och sega tankemonologer.

 6. Verkligen bra!
  Lars F, 6 augusti 2023

  Enligt mig är denna tredje bok BETYDLIGT bättre än de två första i serien. Handling, miljöer och personerna är mycket bra skildrade! Dessutom spännande i en möjlig "nutid". Samma höga jämna nivå och inga döda avsnitt.
  LW har verkligen arbetat med denna. Efter att ha halkat ner lite i min favoritlista de senaste böckerna (har läst alla hans böcker), är han nu åter på delad första plats. Även bra inläsning som ljudbok. Rekommenderas starkt!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng