Stjärnfall (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
637
Utgivningsdatum
2022-08-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bertelsen, Alette (form)
Dimensioner
233 x 160 x 47 mm
Vikt
931 g
SAB
Hc
ISBN
9789113113982

Stjärnfall

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-08-10
269
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Louise Boije af Gennäs är tillbaka med en fristående fortsättning på Stjärnor utan svindel - 25 år senare!

Julia och Gabriel lever ett tätt sammanflätat liv med sina nära vänner Eva och André. Deras gemensamma barn har vuxit upp nästan som syskon, de äter middagar tillsammans, firar högtider och är gudföräldrar åt varandras barn. Men plötsligt förändras allt. Julia och André inser att de har starka känslor för varandra och tvingas ställa sig frågan om de är villiga att offra allt för kärleken.

Julia söker hjälp av sin äldre kusin Sophie, som vi alla lärde känna i Stjärnor utan svindel. Samtidigt måste Julia bestämma sig för om hon är villig att göra samma sak som Sophie när hon tjugofem år tidigare trotsade alla normer och konventioner för att leva helt på sina egna villkor.

Louise Boije af Gennäs har än en gång skrivit en drabbande relationsroman som ställer kärleken i centrum. Är det alltid den romantiska kärleken som ska ha företräde i våra liv? Ska man följa sitt hjärta till varje pris, även när man riskerar att ödelägga så mycket för människor man älskar? Är det ens möjligt att låta bli?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stjärnfall
 2. +
 3. Stjärnor utan svindel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stjärnor utan svindel av Louise Boije Af Gennäs (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stjärnfall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tråkigaste på länge!
  Anna chedell, 18 mars 2023

  Jag läser väldigt mycket böcker. Och lyssnar på. Ibland, inte ofta, råkar jag på något som jag bara inte orkar fullfölja. T.ex. denna bok Stjärnfall som jag orkade knappt hälften av. En något så tråkig, ointressant, förutsägbar och fullständigt meningslös bok är det sällan man träffar på. Ja det skulle väl vara Camilla Läckbergs smörja då. När man har en bok i sin ägo och känner det som ett straff på kvällen att läsa om alla småborgerliga småttigheter som Louise B kokat ihop så är det högt va... Läs hela recensionen

 2. Ingen uppföljare
  Anni, 31 december 2022

  Att kalla "Stjärnfall" en fristående uppföljare till "Stjärnor utan svindel" är grovt missvisande. Visserligen finns huvudpersonerna från 90-talsromanen med i utkanten som bifigurer, men jag hade förväntat mig ett mer ingående återseende än så. Jag hade sett fram emot en härlig uppföljare med Sophie och Kaja i huvudrollerna. Istället handlar boken om umgänget mellan två trebarnsfamiljer och familjemedlemmarnas olika problem. Det var en besvikelse.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs