Till männen som köpte min kropp (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
209
Utgivningsdatum
2022-01-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
124 g
SAB
Lz Amcoff, Louise,Vndp
ISBN
9789113114033

Till männen som köpte min kropp

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-01-12
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Ni som betalar för andra människors kroppar finns överallt. Ni är någons pappa, farfar, bror, kusin, bästa kompis, chef eller kollega."

Louise Amcoff var 14 år när hon sålde sin kropp för första gången. Hon ville skada sig själv så mycket som möjligt, inget annat kände hon att hon var värd. Bekräftelsen när okända män ville betala för henne var flyktig, men spåren av deras övergrepp lämnade verkliga skador överallt i henne. Och gav upphov till ett allt större självförakt.

Det här är en skakande berättelse om prostitution, ångest och självskadebeteende. Det handlar om en ganska vanlig men ändå ovanlig tonåring i Hälsingland. En flicka som älskar hästar, flyr från institutioner och säljer sig på lunchrasten. Det handlar också om alla dessa män som anser sig ha rätten att köpa andra människors kroppar. Mängder av 25-åringar, småbarnspappor och farbröder; i förråd, bakom förskolor, i villan när familjen är iväg på sitt.

Till männen som köpte min kropp är en brännande aktuell och gripande självbiografi av Louise Amcoff, berättad för journalisten och kriminologistudenten Tove Sahlin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Till männen som köpte min kropp
 2. +
 3. Svarta änkan : den skakande berättelsen om cyanidmordet i Norrtälje

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svarta änkan : den skakande berättelsen om cyan... av Thomas Bodström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Till männen som köpte min kropp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. gripande bok
  kjell-åke skarp, 6 februari 2024

  En sann och gripande berättelse och jättebra skriven. Tufft att läsa denna bok jag blev både arg och så ledsen när man förstår att sådant händer även som sagt i Sverige.

 2. Gripande
  BookBeauty, 16 januari 2024

  Det är smärtsamt att läsa om barnet som utnyttjas och vuxenvärlden som sviker. Om männen som är svin och odjur. Vad är det för en värld vi lever i ?
  Desperationen som beskrivs i boken smittar på en och jag hade svårt att sova när jag läst boken.
  Så här är det i vår värld där kvinnor och barn utnyttjas och hjälpen inte når fram. Och det är inte alla som orkar kämpa och lyckas bygga upp ett liv efter så svåra övergrepp.
  Boken väcker massor med tankar och öppnar upp en värld som v... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner