Innan morgonen gryr (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114248
Innan morgonen gryr (e-bok)

Innan morgonen gryr E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-06-09

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Innan morgonen gryrär en gripande kärlekshistoria om en sommar då allt förändrades. Vad vi är beredda att offra för vår familj och om omöjlig, passionerad kärlek. Anna Lönnqvist har än en gång skrivit en varm roman om att hitta sig själv genom någon annan, fylld av romantik och längtan.

Cape Cod 1965: Svenskättlingen Audrey bestämmer sig för att fly förväntningarna från sin familj, och den man hon förväntas gifta sig med, och tar ett jobb på en småbarnskoloni i Stockholms skärgård.

Stockholm 2022: Céline Sarri kämpar med att hitta sin riktning i livet. När hon får reda på att hennes farmor, som hon aldrig har träffat, finns i livet och vill ha kontakt ändras hennes tillvaro. Nu kan hon få svar på frågorna om hennes pappa som hennes mamma aldrig velat prata om. Men Célines sökande efter sitt ursprung river upp gamla sår hos alla inblandade.

Spänningar och begravda familjehemligheter från långt tillbaka sänder svallvågor ända in i nutid. Men kan det vara nödvändigt att göra upp med det förflutna en gång för alla? Kanske är allt faktiskt inte för sent?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Innan morgonen gryr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Barnbarn
    -, 16 juni 2022

    Riktigt bra och intressant skrivet, lätt att vara med på nutid och dåtid.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Lönnqvist