Oskuldens lag (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mickey HAller (del 6)
Utgivningsdatum
2021-03-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113114293

Oskuldens lag E-bok

(23 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-03-15
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Försvarsadvokaten Mickey Haller stoppas av Los Angeles-polisen. De hittar ett lik i hans baklucka, en av hans egna klienter, och Haller anklagas för mord. Han kan inte betala de fem miljoner i borgen som en hämndlysten domare kräver av honom, så han blir kvar i häktet.

Haller beslutar sig för att sköta sitt eget försvar, något han tvingas göra från fängelsecellen. Samtidigt måste han konstant se sig om över axeln, för som anställd vid domstolen är han ett tacksamt mål.

Haller vet att någon försöker sätta dit honom. Med hjälp av ett team han litar på, där Harry Bosch ingår, måste han ta reda på vem som vill förstöra hans liv och varför. Sedan måste han ställa sig framför en jury och bevisa att han är oskyldig.

Michael Connelly skruvar upp spänningen till max i denna förstklassiga rättsthriller, och visar återigen varför han är den främsta krimförfattaren i världen..
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Oskuldens lag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klassiker
  -, 2 maj 2021

  Något rörig

 2. Bästa bok jag läst på länge
  lars@sjoland.com (Höllviken), 16 april 2021

  Grisham hade varit avundsjuk på denna spännande bok för det är Grishamns specialité detta med advokater och åklagare. Boken hade allt jag önskar mig av en spänningsroman

 3. Connely är störst
  Per T, 10 april 2021

  Världens bästa crime författare tillsammans med Grisham och Lee Child! Oskuldens lag är spänning från första till sista sidan, och att boken som alltid när det gäller Connely är välskriven gör den inte sämre.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly