Stjärnfall (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
637
Utgivningsdatum
2023-01-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bertelsen, Alette (form)
Dimensioner
180 x 110 x 39 mm
Vikt
344 g
SAB
Hc
ISBN
9789113114392

Stjärnfall

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-01-27
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Louise Boije af Gennäs är tillbaka med en fristående fortsättning på Stjärnor utan svindel - 25 år senare!

Julia och Gabriel lever ett tätt sammanflätat liv med sina nära vänner Eva och André. Deras gemensamma barn har vuxit upp nästan som syskon, de äter middagar tillsammans, firar högtider och är gudföräldrar åt varandras barn. Men plötsligt förändras allt. Julia och André inser att de har starka känslor för varandra och tvingas ställa sig frågan om de är villiga att offra allt för kärleken.

Julia söker hjälp av sin äldre kusin Sophie, som vi alla lärde känna i Stjärnor utan svindel. Samtidigt måste Julia bestämma sig för om hon är villig att göra samma sak som Sophie när hon tjugofem år tidigare trotsade alla normer och konventioner för att leva helt på sina egna villkor.

Louise Boije af Gennäs har än en gång skrivit en drabbande relationsroman som ställer kärleken i centrum. Är det alltid den romantiska kärleken som ska ha företräde i våra liv? Ska man följa sitt hjärta till varje pris, även när man riskerar att ödelägga så mycket för människor man älskar? Är det ens möjligt att låta bli?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stjärnfall
 2. +
 3. Stjärnor utan svindel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stjärnor utan svindel av Louise Boije Af Gennäs (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Stjärnfall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förlegade värderingar
  Gillagnu, 16 november 2023

  Det känns som att boken skrivits på 80-talet snarare än 20-talet. Berättelsen är platt och karaktärerna förutsägbara och helt ärligt ointressanta. Boken genomsyras av obehagliga värderingar och synsätt som inte tilltalar mig som läsare. Det är inget som manar till eftertanke eller som verkar vilja provocera utan jag uppfattar boken som en hyllning till konsumtion och egoism.

 2. En besvikelse
  Anna, 27 september 2023

  Blev faktiskt oerhört besviken på denna, med tanke på författarens tidigare produktion. Fastnade inte för någon av karaktärerna och boken var alldeles för lång. Lösningarna på alla "problem" var oerhört förutsägbara (viva la kärnfamilj och dess kärnfamiljsvänfamilj!)
  Stör mig också på författarens uttryck "att leva lesbiskt" som förekommer i boken. Att vara lesbisk är ingen livsstil, det handlar om vem och vad man ÄR. Hur man lever sitt liv har inte med sexuell läggning att göra.

 3. Helt fantastisk
  Tiina Norman, 31 juli 2023

  Från sida ett dras man med och känns som man är medlem i familjerna. En bra story om saker som händer i verkliga livet inom familjer. Kärlek, barn, skola och samhälle

 4. Relationsroman
  Ida, 20 juli 2023

  Två familjer som är bästa vänner, men där två av de vuxna får ihop det bakom ryggen på sina partners.
  Om hur relationerna förändras och kan fortleva under dessa omständigheter.
  Tillräckligt spännande för att läsa vidare, blir inte fånig, men lämnar inget bestående intryck.
  Passar för stranden/solstolen.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs