En kväll i juni (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (340.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2021-06-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114453
En kväll i juni (ljudbok)

En kväll i juni Ljudbok

(21 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-06-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ella och Ben träffas en kväll i juni 2007 utanför Gröna Lund. De tillbringar en intensiv kväll tillsammans, innan de måste skiljas åt och Ben ta tåget hem till Kiruna. När dörrarna stängs är de säkra på att de snart kommer att ses igen.

Tolv år senare lever Ella i en trygg relation med sin barndomsvän Leon, en perfekt matchning enligt deras omgivning. Hon jobbar som frilansskribent och har precis fått ett erbjudande om att spökskriva biografin om den legendariska, men något svåra, Fredrika Bergh - en av Sveriges mest framstående näringslivskvinnor.

När Ben oväntat dyker upp igen ställs allt på ända. Ella har aldrig glömt kvällen de sågs, men inte heller Bens svek och hon är fast besluten om att det inte förändrar något. Men ju längre hon kommer i arbetet med boken om Fredrikas liv, desto mer osäker blir hon på sitt eget. Ska hon göra samma misstag som Fredrika en gång gjorde, eller ska hon våga släppa allas förväntningar och leva för sin egen skull?

En kväll i juni är en känslosam berättelse om förlorad kärlek, svåra livsbeslut, om att våga stå upp för sig själv och tro på en andra chans.

Anna Lönnqvist tilldelades priset Årets feelgood 2019 för Julia och Jack och har vunnit läsarnas hjärtan med sina varma, romantiska och hoppingivande feelgoodromaner. En kväll i juni är hennes sjätte roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Lönnqvist