Den tysta fågeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (457.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Adderley (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2023-04-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114477
Den tysta fågeln (ljudbok)

Den tysta fågeln Ljudbok

(130 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En benbit hittas i ett fågelbo i Grums och väcker stor uppståndelse. Trettio år tidigare försvann tvillingarna Brodin mystiskt från en lekplats i den värmländska bruksorten. Kommer benet från en av pojkarna? Varför dyker det upp nu?

På gatan där tvillingarna bodde tar spekulationerna ny fart. När en man som varit borta länge återvänder sprider sig en obehaglig stämning i grannskapet. Något är i görningen.

Före detta FBI-agenten John Adderley - numera polis på länskrim i Karlstad - får den nyöppnade utredningen på sitt bord. Men han är splittrad. Att sköta en mordutredning och samtidigt ta hand om sin nioåriga brorsdotter sätter honom på helt nya prov.

Författarduon Mohlin & Nyström är tillbaka med den tredje boken om John Adderley - en bladvändare som både bjuder på halsbrytande spänning och berör på djupet. De varma människoporträtten och den skickligt flätade intrigen gör boken omöjlig att lägga ifrån sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Den tysta fågeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spekulationer
  -, 7 oktober 2023

  Den tredje boken om den före detta FBI agenten John Adderley. Den här gången börjar det med att skelettdelar hittas i skogen. Det är delar från två pojkar som försvann för 30 år sedan. Några dagar senare blir en man ihjäl slagen i hemmet. Spännande och bra handling, där man får följa de olika personerna som berörs. Många ledtrådar dyker upp och jag misstänker flera av personerna som är med i handlingen. Gillar verkligen de här böckerna. Hoppas det snart kommer en ny bok.

 2. Spännande och välskriven deckare
  -, 6 augusti 2023

  Jag har läst alla böcker i serien och tyckte att detta är den bästa. Rakare intrig, där boken koncentreras på människorna i Grums med omnejd och själva mordfallen och inte så mycket turer kring Johns tidigare förflutna som FBI-agent.

 3. Spännande
  -, 18 juni 2023

  Spännande men kanske lite för många vändningar

 4. Mohlin och Nyström
  -, 3 juni 2023

  En välskriven fortsättning på serien om John, f.d. FBI-agent. Berättelsen är spännande och ger mersmak. Nu väntar jag med spänning på nästa bok!

 5. Spännande
  -, 22 maj 2023

  Reine kan göra vilken bok som helst till en väldigt bra bok.

 6. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 april 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Den tysta fågeln, är den tredje delen i en bokserie av författarduon Peter Mohlin och Peter Nyström. Dom två första böckerna heter Det sista livet och Den andra systern. Jag har läst båda dom två böckerna, och jag tyckte mycket om dom, precis som jag även gjorde med den här. Boken är välskriven, spännande, oförutsägbar, och jag tycker mycket om karaktärerna. Och jag ser verkligen fram mot kommande böcker i serien om John Adderley. Jag lyssnade på boken, som var mycket bra inläst av Reine Brynolfsson.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna