Syndoffer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jennifer Sundin (del 1)
Utgivningsdatum
2021-12-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114781

Syndoffer E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-12-02

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingen har hört något. Ingen har sett något. Ändå har två personer blivit brutalt mördade i Torshammarskolans nyrenoverade bildsal. En tredje är allvarligt skadad. På ett rutinuppdrag för lokaltidningen råkar frilansjournalisten Jennifer Sundin kliva rakt in på brottsplatsen. Innan hon larmar tar hon närgångna bilder av de sargade kropparna.

Snart inträffar ytterligare ett mord i ett stillsamt radhusområde, bara ett stenkast ifrån skolan. Är detta en uppgörelse i den undre världen eller ett våldsamt svartsjukedrama? Eller handlar det om något helt annat?

Fallet väcker den gamla kriminalreportern inom Jennifer och innebär en möjlighet att tjäna snabba pengar. Samtidigt håller hon ångesten över sitt havererade privatliv, borta. Hon är nyligen stelopererad och äter mer smärtstillande än hon borde. För ett par veckor sedan lämnade hon sin otrogne man som lagt beslag på deras hus och vänt deras dotter emot henne. Tillsammans med tonårssonen och sin hund har Jennifer flyttat in på sin pappas gamla båt vid Drömmarnas kaj, i Göteborg. Nu börjar hennes kamp för att vinna tillbaka sin älskade dotter.

Den som sig i leken ger är den första boken i en serie om reportern Jennifer Sundin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Syndoffer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 januari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Syndoffer är författaren Jeanette Bergenstavs debutroman. Och jag tycker att det var en riktigt bra debut, och jag kommer definitivt läsa fler böcker av henne i framtiden. Så jag kommer att följa den planerade bokserien om journalisten Jennifer Sundin, och jag kan varmt rekommendera spänningsromanen Syndoffer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Bergenstav