Nattrov (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jennifer Sundin (del 2)
Utgivningsdatum
2022-10-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113115115

Nattrov E-bok

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-10-06

Styckköp

164

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ung man hittas naken mitt på vägen i vinternatten. Han är död.

Chocken i den lugna Göteborgsförorten är stor och journalisten Jennifer Sundin får i uppgift att rapportera. Hon gräver i den dödes förflutna och skräms av det meningslösa våld som breder ut sig bland unga.

När en kvinna försvinner efter en utekväll dras Jennifer in i fallet och hamnar oväntat i dramats absoluta mitt. Samarbetet med polisen blir komplicerat och spåren leder i flera riktningar. Någon ljuger, men vem?

Samtidigt försöker Jennifer få ihop sitt nya varannan vecka-liv och hantera den oro som sakta växer. Det blir svårare än någonsin när fallen hon skriver om tränger sig hela vägen in i hennes hem. Klockan tickar och insatsen är hög - liv eller död.

Nattrov är en tät, välskriven deckare om den orädda frilansjournalisten Jennifer Sundin. Det är den fristående uppföljaren till Syndoffer, som utsågs till en av årets bästa debuter och fick ett strålande mottagande av både läsare och recensenter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nattrov. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och bra!
  Eva Wieselgren, 14 augusti 2023

  Jag gillade första boken i serien, Syndoffer, och Nattrov är ännu bättre. Kriminalhistorien är spännande, jag sträckläste boken, och huvudpersonens kamp med kronisk värk, egotrippad exman och obetalda räkningar gör storyn lätt att leva sig in i. Extra plus för de realistiska göteborgsmiljöerna.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 februari 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Nattrov, är författaren Jeanette Bergenstavs andra bok. Hennes första bok heter Syndoffer, och den har jag läst, och den tyckte jag om. Den här boken är en fristående fortsättning på den första boken, och den handlar också om journalisten Jennifer Sundin. Jag tycker mycket om huvudpersonen och dom andra karaktärerna som är med i båda böckerna. Och jag kommer definitivt att följa bokserien vidare i framtiden. Kan absolut rekommendera båda böckerna.

 3. Otroligt spännande
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 22 november 2022

  Jäklar vad bra den var. Spänningen kröp på och det gillar jag. Handlingen var spännande och karaktärerna var sprakande.
  Slutet på boken var väldigt spännande och jag vill läsa mer.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jeanette Bergenstav