Den förklädda guden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Pestmasken (del 2)
Utgivningsdatum
2023-04-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113115382

Den förklädda guden E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-04-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1936 och tre år har gått sedan en kvinna under dramatiska former stal ett spädbarn från Villa Ekudden på Djurgården. Mikael Kejser, som under kidnappningen fick obotliga skador, har nu fått veta att han inte har lång tid kvar att leva. Han bestämmer sig för att utkräva hämnd och att till varje pris hitta kvinnan och det försvunna barnet.

Noel, en ung, stilig läkare som bär på ett mörkt förflutet, antar ett uppdrag som snart leder honom till Zürich, norra Italien, och träskmarkerna runt "Laguno Morta", den döda lagunen. Men när han kommer för nära familjen Seigels dolda hemligheter tvingas han att fatta flera våghalsiga beslut.

Varför är det så många som söker det kidnappade barnet? Vilka är alla dessa människor som tycks villiga att offra sina vänner, gå bakom ryggen på sina närmaste, förgöra sina vedersakare och bryta bröd med sina fiender?

Den förklädda guden, andra delen i serien om pestmasken, är en historisk spänningsroman där läsaren får följa med på en halsbrytande resa in i familjen Seigels dramatiska värld av död, svek och oväntade allianser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Victoria Larm

  • Den döende slaven

    Victoria Larm

    Året är 1936. Livia Seigel saknas efter natten då Villa Talludden brann ned på Djurgården. Det enda spåret efter henne är en uppstoppad kanariefågel som hittas i skogen intill huset. Efter en dramatisk rättegång i London står Calvin de Laval inför...

  • Den nionde kretsen

    Victoria Larm

    "Victoria Larm har berättartalang. Hon målar skickligt upp miljöerna i 30-talets Stockholm och Venedig"- Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Victoria Larm skriver så det sprakar om det, vacker och rasande spännande med ständigt nya vändni...