Skulden man bär (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 8)
Utgivningsdatum
2023-09-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113115450
Skulden man bär (e-bok)

Skulden man bär E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hjorth & Rosenfeldt tillbaka med den åttonde boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord som redan har sålt två miljoner exemplar.

Riksmord befinner sig i djup kris sedan en av kollegerna har avslöjats som seriemördare. Vanja Lithner kämpar för att rädda sin avdelning, när en kvinna i sextioårsåldern hittas mördad på en grisfarm utanför -Västerås. Tecken tyder på att dådet är utfört med en speciell person i åtanke: kriminalpsykolog Sebastian Bergman.

Sebastian har under åren hjälpt Riksmord att lösa åtskilliga fall, men efter den senaste tidens händelser är han persona non grata. Blir hans återkomst Riksmords räddning eller fall?

Samtidigt hittas Tim Cunningham, en tidigare klient till Sebastian, död. Tim förlorade också ett barn i tsunamin 2004, men det visar sig -finnas många frågetecken runt familjen Cunningham och den där julen för snart tjugo år sedan. Frågetecken som kanske Tims dotter Cathy kan räta ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skulden man bär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 november 2023

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Skulden man bär, är den åttonde och sista delen i bokserien om Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord, av författarparet Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt. Jag har läst alla böckerna i serien, och tyckt mycket om dom allihopa. Och denna boken var inget undantag, för den var precis lika bra som alla andra. Trist att det tydligen är den sista och avslutande boken i serien, för jag skulle väldigt gärna läsa mer om Sebastian, Billy, Vanja, och al... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna