Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2021-08-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
217 x 145 x 19 mm
Vikt
353 g
SAB
Vna
ISBN
9789113115481

Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar

(37 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-18
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det var i baksätet på en taxi i New York som läkaren Anders Rosengren insåg vad som var fel. Han hade blivit inbjuden att tillsammans med världsledande forskare tala om mat, stress och motion. Men trots alla svar från forskningen var det som om den viktiga frågan saknades: vad är det vi vill uppnå med alla hälsoråd? Den frågan blev starten på utvecklingen av ett nytt koncept för att nå hälsa som skulle väcka genklang över hela världen.

Följ med på en hisnande resa där de stora livsfrågorna vävs samman med små konkreta tips som gör det lättare att hantera vardagen. Du får utforska hur stress och motion påverkar varandra, hur dygnsrytmen kopplas till åldrande, hur din syn på tillvaron i stort färgar dina matvanor.

Konceptet har visats förbättra människors hälsa i stora studier. Det används av tiotusentals personer via det digitala Livsstilsverktyget och beskrivs nu också på ett personligt och berättande sätt i bokform.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar
 2. +
 3. Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för ... av Maria Borelius, Rita Catolino (inbunden).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kom till mig i rätt tid
  Evalotta, 5 november 2021

  Fakta blandas med roliga, intressanta tankar. Poetisk på många ställen, upplyftande, entusiasmerande. Man lyfter. Anders går nog vidare till att skriva skönlitterärt så småningom. Bra att kombinera med Livsstilsverktyget.

 2. En pärla
  Sven Assarsson , 22 september 2021

  Det bärande perspektivet i boken är reflektioner kring existentiell hälsa. Begreppet utgår från människan som social och tänkande varelse. Problemen kring hälsa eller förlusten av hälsa blir också en fråga om människans behov av mening och sammanhang. Med inspiration från Dag Hammarskjölds "Vägmärken" ställer författaren människans risk för känsla av ensamhet mot känslan av att vara en del av något större och en en kraft större än henne själv. Texterna kring hälsa är tryggt förankrade i veten... Läs hela recensionen

 3. Mycket givande läsning som ger mersmak
  Hans Carlsson, 9 september 2021

  Ger en ökad förståelse för det digitala verktyget. Man kommer till nya insikter inte bara om diabetes och behandling utan kan också tillämpa samma tänkesätt på andra situationer.

Visa alla 3 recensioner