En sång för alla dom (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (385.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2021-07-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Maria Bodner Gröön
ISBN
9789113115887

En sång för alla dom Ljudbok

(25 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-09

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varje vecka pratar änkemannen Hubert Bird med sin dotter som är bosatt i Australien. Han berättar detaljerat om sin händelserika pension, med dagarna fyllda av goda vänner och upplyftande aktiviteter.

Men Hubert Bird ljuger.

Sanningen är att dagarna går utan att han träffar en enda själ. Det är enklare så. Men när dottern oväntat bestämmer sig för att komma hem till London på besök ställs hans tillvaro på ända. Nu står Hubert inför en till synes omöjlig uppgift: att få sitt verkliga liv att likna sitt uppdiktade liv innan sanningen kommer fram.

Längs vägen snubblar Hubert över en andra chans till kärlek, återupptar en sedan länge förlorad vänskap och anmäler sig till ett hektiskt aktivitetschema i PRO-föreningen, något som borde sätta en punkt för ensamheten en gång för alla.

En sång för alla dom är en stundtals rolig, ibland allvarlig men alltid varm och rörande skildring av kärlek, utanförskap, ålderdom och vänskap som inte bara kommer att charma dig, utan också påminna dig om att en vänlig handling från en främling kan förändra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av En sång för alla dom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs!
  -, 17 januari 2024

  En oerhört vacker bok om vilken betydelse vi människor har för varandra. Genuina karaktärer. Viktigt tema. Läs boken!
  / M. Holmgren

 2. Annorlunda vänskap
  -, 4 september 2022

  Annorlunda vänskap skildras och olika livsöden knyts samman.

 3. Finstämd och sugande
  -, 27 augusti 2022

  Så fin historia och verklighetsintreasant! Inspirerande tankvärd! Fredde är också mycket bra ippläsare.

 4. Så vacker och rörande
  Tess (Lidköping), 16 juli 2022

  En bok som belyser vår världs största och allvarligaste pandemi. Ensamheten som finns överallt på vår jord. En måste bok för alla oss som har förlorat dom vi älskar. En bok så rörande att den tog andan ur mig, snälla läs denna bok du kommer inte att ångra dig.

 5. Underbar!
  -, 20 juli 2021

  Varm berättelse och Fredde Granbergs uppläsning är underbar!

 6. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 juli 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Boken En sång för alla dom, är den andra boken som jag har läst av den brittiske författaren Mike Gayle. Jag läste boken En halv värld bort för knappt ett år sedan, och tyckte väldigt mycket om den, och den fick högsta betyget från mig. Och det var samma med den här boken. Jag tyckte oerhört mycket om den, och den får också högsta betyget från mig. Boken tar upp många svåra ämnen, såsom rasism, utanförskap, ensamhet, åldrande, och sorg. Den är mycket gripande och b... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Mike Gayle