Många lögner små (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (337.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Måneby (del 3)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2021-08-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113115948

Många lögner små Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-10

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Maja erbjuds ett vikariat som kyrkogårdsvaktmästare i Måneby är det ett par saker hon "glömmer" att berätta för kyrkoherden: Att hon har traktens minst gröna fingrar och att hennes körkort inte är giltigt. Sånt går alltid att rätta till efteråt, menar Maja. Fast att påstå att hon anlagt en fantastisk köksträdgård på sin kolonilott var kanske inte så smart. Särskilt som hon varken har råd med frön eller ser skillnaden på morotsblast och hundkäx. Och att ta körkort kostar ju en förmögenhet. Så när Solveig, kommunchefens stroppiga hustru, erbjuder Maja tjugotusen kronor för ett rum i hennes lägenhet, tackar hon ja direkt. Särskilt som Solveig, som är arg på sin otrogne man, kan hjälpa henne att avstyra hans senaste idiotprojekt.

Solveig delar inte Majas flexibla inställning till sanningen, inte heller hennes sinne för ordning vilket gör att det snabbt knakar i fogarna för det omaka paret. När Solveig dessutom hittar en ung man med bärnstensgula ögon på Majas soffa en morgon, ställs allt på sin spets.

Många lögner små är den fartfyllda och humoristiska tredje delen i Annika Estassys omtyckta Måneby-trilogi som inleddes med Gröna fingrar sökes och fortsatte med En sång för Hedda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Många lögner små. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feel good
    - (Borlänge), 1 oktober 2021

    Lättsmält och trevligt till mina morgonpromenader. Gillar karaktärerna med sina personligheter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Estassy