Julbrevet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Öyvind Vågen
ISBN
9789113116761
Julbrevet (e-bok)

Julbrevet E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-10-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Julbrevet är en varm julroman som fokuserar på familj, traditioner, kärlek och vikten av att dela med sig till den som inte är lika lyckligt lottad.

Linda är ensamstående och bor med sin trettonåriga son Brage i Oslo. Hon jobbar som redaktör för ett förlag och gör sitt bästa för att skapa en trygg uppväxt åt sin son. Tryggare än den hon själv hade. Hon håller hårt på deras traditioner och runt jul är de extra viktiga. Linda har planerat så att allt ska bli perfekt.

Men när Brages pappa överraskande dyker upp, kastas alla planer omkull. Samtidigt mottar hon ett brev från en okänd avsändare. Hon avfärdar det först, men när det kommer ett till blir hon fundersam. Avsändaren verkar veta vem hon är. En äldre ensam herre som har ägnat sitt liv åt att göra gott, men vad vill han henne?

Minnen från det förflutna hotar att förstöra den tillvaro Linda så mödosamt byggt upp och den där harmoniska julen hon sett fram emot känns mer avlägsen än någonsin. Men ibland kan hjälpen komma från ett oväntat håll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julbrevet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tron
    -, 5 december 2021

    Lite annorlunda, men mycket givande

Visa alla 1 recensioner