Viktbalansen : ett steg i taget (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (157.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2021-11-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Sandra Medin
ISBN
9789113116907
Viktbalansen : ett steg i taget (ljudbok)

Viktbalansen : ett steg i taget Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Glöm allt vad dieter heter och börja ta ditt välmående på allvar, på ditt eget sätt! Den välkände och bästsäljande läkaren och författaren Rangan Chatterjee kommer nu med sin egen metod för den som vill gå ner i vikt. Precis som med allt annat i hans filosofi ska det vara hållbart, enkelt, möjligt för alla och framför allt långsiktigt.

Doktor Chatterjee arbetar ständigt för att ta fram metoder som ska hjälpa hans patienter att hålla sig friskare, istället för att ta medicin. I den här boken visar han hur en viktminskning - om det är vad man vill och behöver - kan uppnås genom de fem nycklarna VAD vi äter, VARFÖR vi äter, NÄR vi äter, HUR vi äter och VAR vi äter.

Han visar också på att det inte är individen utan miljön som ofta orsakar vår övervikt, och att det gäller att hitta nycklarna för sitt eget välmående, snarare än att känna skuld. Ett steg i taget bygger du din verktygslåda mot bättre hälsa, med övningar och handfasta tips för alla delar i ett hälsosamt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viktbalansen : ett steg i taget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hmm..
    Jag, 18 december 2021

    Tycker det är underligt att läkarkåren fortsätter att prioritera viktnedgång när dom har så dåliga resultat med sina metoder.. Egentligen borde man jobba mer förebyggande men jag får en känsla av att denna bok inte tänker så..

    Har bara läst halva!

Visa alla 1 recensioner