Vända blad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Schantz förlag (del 2)
Utgivningsdatum
2022-04-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113118529

Vända blad E-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-04-22

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Förläggaren Clara är den eviga singeln som är fast övertygad om att kärlek aldrig blir lika fantastisk som i böckerna.

Stukad efter att ha tappat sin största författare till en av Schantz förlags värsta konkurrenter ser hon äntligen en ljusning när manuset till en otrolig kärleksroman landar på hennes skrivbord.

Vad Clara inte räknat med är att hon ska bli lika förälskad i författaren som hon är i manuset. Hon är övertygad om att romanen kommer att bli en succé - om den nya snobbiga förlagschefen inte hinner göra sig av med henne innan dess. Valet mellan kärlek och karriär borde vara enkelt för en romantiker, men med kolleger som sviker, chefer som ljuger och en familj som vägrar prata om sår som aldrig riktigt läker blir det svårare än Clara hade kunnat föreställa sig.

Vända blad är den andra delen i serien om medarbetarna och författarna på Schantz förlag. Som alltid med Johanna Schreibers unika förmåga att blanda humor och svärta med värme och intriger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vända blad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Engagerar inte riktigt
    - (Stockholm), 29 maj 2022

    Del 2 i trilogin engagerar inte helt och det känns som att en del beskrivningar saknas. Den repar sig mot slutet dock.

  2. Vända blad - en bladvändare
    -, 25 maj 2022

    Jag tyckte OM boken. Huvudpersonerna är relativt unga men boken är skriven så att jag, snart 60 år, också kan relatera till handlingen. Jag gillar språkstilen, jag gillar att handlingen inte är tramsig och jag gillar att den är fri från intriger. Jag gillar också att denna del två har samma tre huvudpersoner och att första delen var skriven ur Emilys synvinkel och att denna hade Clara i fokus. Hoppas så klart på en tredje bok och att vi då får följa Daniel.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johanna Schreiber