Elden ska falna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höllviken-deckare (del 2)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2022-04-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113118963
Elden ska falna (ljudbok)

Elden ska falna Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-21

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett flyktingboende brinner ner. När elden lagt sig upptäcks kvarlevorna av ett spädbarn i askan. Ingen vet var barnet kommer ifrån, eller vilka föräldrarna är. Kort därpå hittas en ung mamma på stranden i Höllviken, mördad.

Kriminalchef Reub Thelander leder den komplexa mordutredningen tillsammans med kollegorna vid Vellingepolisen. Parallellt ställs de inför svåra dilemman. Estrid Berg är precis på väg att återgå i tjänst efter sin föräldraledighet när en katastrof inträffar. Claes Trygg inleder en förbjuden relation med en kvinna som förekommer i utredningen, en överlevare med mer mörker i sitt förflutna än han först förstår.

En drabbande intrig möter oss i den fristående uppföljaren till Syndaren ska vakna, nominerad till Årets deckardebut 2021. I denna bladvändare är hatet, hämnden och hotfullheten lika påtaglig som den bländande vackra skånska idyllen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Elden ska falna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hen
  -, 28 maj 2022

  Om jag sluppit lyssna till ordet hen hela tiden hade boken fått fyra stjärnor. Den hade blivit spännande istället för förvirrande.

 2. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie Kullin, 27 april 2022

  Den här boken, Elden ska falna, är den andra boken av författaren Linda Ståhl. Den första boken i serien heter Syndaren ska vakna. Jag läste den första boken för ett och ett halvt år sedan, och tyckte att det var en mycket bra debutbok. Och nu när jag har läst den andra delen i serien, så tycker jag att den var precis lika bra. Det är lite ovanliga poliser/huvudpersoner/karaktärer i böckerna, vilket känns lite roligt och nytänkande, och jag kommer definitivt följa dom i kommande böcker i seri... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linda Ståhl

 • Syndaren ska vakna

  Linda Ståhl

  Hemmafrun Yvonne Tengbom försvinner spårlöst från sitt hem i Höllviken. Reub Thelander, ny på sin post som kriminalchef, tar sig an fallet tillsammans med höggravida kollegan Estrid Berg. De hittar snart tecken på att allt inte är som det ska: Yvo...