Tills natten är slut (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mija Wadö (del 3)
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2024-01-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
220 x 145 x 34 mm
Vikt
505 g
SAB
Hcd.01
ISBN
9789113119519

Tills natten är slut

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2024-01-31
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En man hittas skjuten i en park en tidig augustimorgon. Kulan har gått in i tinningen och han dog omedelbart. Vad gjorde småbarnspappan ute sent en söndagsnatt, och varför ville någon döda honom?

Medan Mija Wadö kastas in i fallet försöker hon hålla undan tankarna på det avgörande besked hon fått om sitt eget liv. Ronnie är tillbaka på stationen, och deras arbetsrelation tätnar. När ytterligare en man hittas skjuten på samma sätt ställs poliserna inför en växande gåta.

Författaren Zarita Roos kämpar med skrivandet av sin nya bok när hon på en restaurang hör två poliser prata om ett mordfall. Det innehåller nämligen detaljer som är skrämmande bekanta.

Nilla Kjellsdotter är tillbaka med en ny bladvändare om Mija Wadö och kollegorna vid Österbottenspolisen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tills natten är slut
 2. +
 3. Himmelsgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Himmelsgården av Nilla Kjellsdotter (pocket).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tills natten är slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intensiv, smart och väldigt spännande

  Mija Wadö och hennes kollegor vid Österbottenspolisen är tillbaka och ingen är gladare än jag. Det är smart, intensivt och väldigt spännande. Nilla Kjellsdotter skriver med målande miljöskildringar och detaljrik text med levande karaktärer. Tills natten är slut är tredje boken med Mija i huvudrollen. Flickan i stenparken var den första och Himmelsgården den andra.

  En väv av mord, oväntade vändningar och nagelbitande spänning håller läsaren i ett järngrepp. Tills natten är slut är en ... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 mars 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Tills natten är slut, av den finlandssvenska författaren Nilla Kjellsdotter, är den fjärde boken i serien om Mija Wadö och hennes kollegor vid Österbottenpolisen i Finland. Jag har läst dom tre tidigare böckerna, och tyckt om dom allihopa, och jag tyckte lika mycket om den här fjärde och senaste boken. Jag kommer definitivt att fortsätta att följa bokserien, och jag kan varmt rekommendera den. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Mirja Turestedt.

 3. Tills natten är slut
  Helge Svens, 14 februari 2024

  Som vanligt en spännande bok där man hela tiden vet vem mördarna är tills man kommer till det överraskande slutet. För mig är igenkänningsfaktorn hög eftersom det är kända platser där dramat utspelar sig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nilla Kjellsdotter