Sista bilden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
cold case (del 4)
Utgivningsdatum
2023-08-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113120461

Sista bilden E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-08-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ung kvinna försvinner spårlöst när hon är på väg hem från en utekväll i Köpenhamn. Sex år senare dyker ett foto av henne upp på nätet. Hon sitter i en okänd bil, med rufsigt hår och stressad blick. Kort därpå läggs en ny bild ut, denna gång på en kvinna som varit försvunnen i sjutton år. Deras öden vävs oväntat samman med en känd skådespelerskas flytt till Österlen.

Tess Hjalmarsson, chef för Skånes Cold Casegrupp, har tvingats bort från sin tjänst på grund av ett misstag. Men när profileraren Carsten Morris ber om hennes hjälp kastas hon in i den dramatiska utredningen kring bilderna och de försvunna kvinnorna.

Tina Frennstedt vann Crimetime Award för bästa debut med den första boken i sin populära Cold Case-serie. I Sista bilden tar hon dig med på en pulshöjande resa fylld av överraskande vändningar. Inspirerad av verkliga fall levererar hon nervkittlande spänning med enastående driv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sista bilden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 november 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Sista bilden, är den fjärde boken i Cold Case-serien av författaren Tina Frennstedt. Jag har läst dom tre tidigare böckerna, och tyckt om dom alla tre. Och jag tyckte även om den här senaste boken, som hade ett spännande och oförutsagt fall. Jag gillar huvudpersonerna i böckerna, så jag kommer helt klart att fortsätta att följa bokserien, och jag kan rekommendera dom. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Mirja Turestedt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tina Frennstedt